0724 953 100

Contactați-ne acum!

Hidroizolații lichide

Build ® High furnizează și aplică hidroizolații lichide marca, REVIMKA, KRAFT, DEN BRAVEN

Una dintre cele mai performante soluții de hidroizolare prezente pe piața din Romania. Acestea sunt pe bază de poliuretan, cu aplicare la rece cu pensula și trafaletul. Anumite membrane hidroizolante lichide pot fi aplicate și cu compressorul. Concepute pentru uscare rapidă, soluțiile de hidroizolații lichide se intăresc într-un timp scurt și formează o peliculă de 5 mm foarte elastică, ce crește considerabil durata de viață a acoperișurilor expuse, plate sau inclinate care au probleme cu infiltrațiile de apă. In plus, hidroizolația lichidă are avantajul rezistenței ridicate la ploaie și la puțin timp de la aplicare. Membranele hidroizolante lichide folosite de specialiștii nostri își păstrează proprietățile chiar și la îngheț, fiind astfel soluția ideală pentru protecția acoperișurilor din tablă cutată, panouri sandwich sau tablă fălțuită.
De asemenea membrana cauciucată lichidă se poate aplica peste acoperișuri din tablă fălțuită cu infiltrații, tablă profilată și acoperișuri de hală din panouri Sandwich s.a.m.d.

  Executăm lucrări de hidroizolații lichide în: — București: sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 și 6 — Ilfov: Chiajna, Domnești, Ciorogârla, Dragomirești, Popești Leordeni, Jilava, Pantelimon, Dobroiești, Voluntari, Tunari, Corbeanca, Mogoșoaia, Buftea, Chitila, Otopeni