Tel.: 0734 888 008 Acasă Servicii De interes Întrebări frecvente Galerie Contacte

Întrebări frecvente Întrebări frecvent adresate la telefon de către clienți

Prin aceasta nu numai că vă ușurăm munca în a lua decizia cea mai bună, dar vă oferim și informații de bază care trebuie să le știți înainte de a ne contacta.

De peste 20 de ani, avem o experiență solidă în materie de acoperiș.

Da. Toți lucătorii noștri sunt complet calificați și instruiți. Cel mai "tânăr" muncitor al nostru are 10 ani vechime în acoperișuri.

Oferim garanție pe o durată de 5 ani pentru acoperișuri de la zero. Și o garanție cuprinsă între 6 luni și 2 ani pentru reparații. În funcție de gradul de dificultate și lucrările impuse. De menționat ar mai fi faptul că NU oferim garanție pentru lucrările efectuate din materialul clientului!

Da. Deplasările sunt 100% gratuite și fără nici o obligație (Noi așa considerăm că este normal pentru o firmă) Însă !! Deplasările aflate la o distanță mai mare de 40 de km de raza Bucureștiului se vor face contracost.. Aici vă lăsăm pe dumneavoastră să judecați. Deplasările necesită timp și nu în ultimul rând bani. Deci nu putem oferi servicii care sunt în pierdere pentru noi. Că până la urmă toate cheltuielile noastre trebuie justificate statului. Știm, profit fără pierdere nu există, dar totul are o limită. Sunt cazuri în care întâmplător chiar ne aflăm în orașul sau cartierul dumneavoastră, în acest caz evident nu plătiți deplasarea. Foarte des n-i se întâmplă acest lucru în Județul PRAHOVA.. deoarece frecvent lucrăm în zonă.

Personalul nostru va inspecta acoperișul, sistemul de scurgere, tinichigeria (în jurul luminatoarelor, coșurilor de fum, țevilor de aerisire) și a sistemelor de ventilație. Această operațiune este contracost.

Problemele la acoperiș de obicei sunt sesizate doar după infiltrații. Deci, dacă nu aveți infiltrații prin acoperiș nu trebuie să vă faceți griji.

Nu neapărat. Nimeni nu vrea de fapt să schimbe complet un acoperiș doar pentru niște infiltrații pe ici pe colo.. Este posibil să aveți nevoie doar de lucrări de reparație. Scurgeri pot apărea și din cauza faptului că unele țigle s-au deplasat de exemplu. Cel mai bun mod de a determina dacă întradevăr aveți nevoie de intervenții majore la acoperiș este să apelați la o firmă profesionistă (așa cum suntem noi , de altfel ) pentru o evaluare. Atenție însă și la așa zisele "firme" deoarece pot insista asupra unor lucrări de amploare.. Aici dumneavoastră trebuie să judecați.

De fapt, nu există acoperiș bun și acoperiș prost.. există doar acoperiș bine făcut. Acela este acoperișul bun!

Trimiteți-ne un mesaj folosind formularul de mai jos

shadow
paginiaurii
acoperisuri perfecte

Aveți de realizat un proiect?


Pentru oferte
Sunați la 0734 888 008

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.