0724 953 100

Contactați-ne acum!

Montaj jgheaburi și burlane

Dincolo de rigoarea montajului stă povestea unui meșteșug străvechi. Sistemele de captare a apei pluviale, cunoscute sub denumirea de jgheaburi și burlane, au rol de acumulare și drenare controlată a apelor provenite din ploi și zăpezi. Rectangulare sau semicilindrice, economice sau extravagante, dau o tușă personalizată proiectului tău! Aspectul estetic, durabilitatea și rezistența la coroziune sunt factori primordiali care ne influențează alegerile, dar trebuie să fim atenți la corecta dimensionare a lățimii jgheaburilor, a numărului de burlane și la diametrul acestora în funcție de suprafața acoperișului.

Build ® High este specializat în montaj și reparații jgheaburi și burlane de orice tip. Pentru orice problemă sau reparație contactați-ne, suntem cei mai buni!

  Asigurăm intervenții pentru jgheaburi și burlane în: — București: sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 și 6 — Ilfov: Chiajna, Domnești, Ciorogârla, Dragomirești, Popești Leordeni, Jilava, Pantelimon, Dobroiești, Voluntari, Tunari, Corbeanca, Mogoșoaia, Buftea, Chitila, Otopeni