Tel.: 0734 888 008 Acasă Servicii De interes Întrebări frecvente Galerie Contacte

Parazăpezi acoperiș

Indiferent ce fel de parazăpadă vrei pentru acoperiș, noi te putem ajuta. Montăm toate tipurile de parazăpadă și orice culoare, la cele mai mici prețuri.

Necesitatea parazăpezilor pentru acoperiș considerăm că nu este cazul să o mai enumerăm aici pe site.. Știți și dumneavoastră când, în ce situație, și de ce aveți nevoie de parazăpezi.
Unii sunt dați în judecată de vecin pentru că nu are parazăpezi.. Proprietarul de restaurant este dat în judecată pentru că nu are parazăpezi deasupra parcării și mașina clientului a fost distrusă de zăpadă.
Și lista poate continua..
Sunt N motive pentru care ar trebui să îți montezi parazăpezi.. ba chiar mai mult în unele situații chiar și legea obligă la acest lucru.
Indiferent care este motivul pentru care ai ajuns pe această pagină (sperăm cu nu din cele de mai sus..) te rugăm documentează-te și nu ezita să ne contactezi chiar azi.

Unele învelitori, datorită suprafeței lor grunjoase sau a altor proprietăți, nu necesită instalarea parazăpezilor. Cum ar fi țigla metalică cu pietriș (Gerard) sau țiglă de tip olan italiană și spaniolă utilizată pe acoperișuri cu inclinația mică. La alte tipuri de acoperiș însă cu suprafețe lucioase cum ar fi țigla metalică sau tabla fălțuită trebuie acordată o atenție deosebită și este necesară instalarea unor sisteme de opritori de zăpadă.

Parazăpezi grilaj

Sistemul de parazăpezi grilaj sunt compuse din suporții de fixare, gărdulețul si elementele de îmbinare. Acestea sunt recomandate pentru a fi utilizate pe partea cu străzile aglomerate a clădirilor publice, a clădirilor rezidențiale, a blocurilor, sau a mall-urilor comerciale. În funcție de design, suportul este fixat direct pe căpriori la 70-80 cm de jgheab. Parazăpezile grilaj pot fi utilizate pentru aproape orice tip de acoperiș. Pe acoperișurile lungi și abrupte (de exemplu, turnul unei biserici) din punct de vedere tehnic este recomandat amplasarea a două sau chiar trei rânduri de parazăpezi.

Parazăpezi din bârne

Parazapezi din barne

Aceste tipuri de parazăpezi își au originea în Bavaria, partea de sud-est a Germaniei, sunt folosite pe acoperișurile cu înclinația mică, buștenii sunt din ce în ce mai la modă și în țara noastră, sistemul este compus din cârlige și bârne din lemn rotund de 140 de mm. În perioada de vară, lemnul este de obicei îndepărtat de pe acoperiș.

Parazăpezi tubulare

Parazapezi tubulare

Acest tip de parazăpadă se folosește mai ales la acoperișurile din tablă fălțuită. Alegerea se face în funcţie de panta acoperişului. Pentru trafic auto sau parcări se poate folosi un singur tub, însă în cazul trotuarelor şi a acceselor pietonale se vor folosi două tuburi. Un alt avantaj al acestui sistem de parazăpadă este ca se montează fără găurirea tablei. Deci, dacă aveți acoperiș cu tablă fălțuită normală este cea mai buna alegere!

Tăietoare de zăpadă

Taietoare de zapada

Tăietoarele de zăpadă se găsesc în mai multe culori și modele, acestea se pot monta aproape pe toate tipurile de acoperiș. Tăietoarele de obicei se montează împreună cu un sistem de opritor de zăpadă deoarece acestea au rolul doar de a felia zăpada în timp ce alunecă de pe acoperiș. Tăietoarele de zăpadă se folosesc în zone unde nu sunt ninsori sporadice deoarece rolul acestora devine inutil în cazul unei cantități mari de zăpadă. Avantajul acestora ar fi ca sunt ieftine aprox ( 8 - 10 ron / buc. ) și oferă acoperișului un design plăcut și modern.

Parazăpezi potcoavă

Taietoare de zapada

Printre avantajele sistemului de parazăpezi tip potcoavă putem enumera:

  • prețul mic
  • montajul super ușor și rapid
  • aspect estetic deosebit

Parazăpezi din tablă

Taietoare de zapada

Acest tip de parazăpadă nu mai necesită descriere, este cea mai vândută parazăpadă pentru acoperiș din România, printre avantajele acestui sistem se enumără:

  • prețul mic
  • montajul super ușor și rapid
  • eficiență maximă în oprirea zăpezii
  • aspect estetic modern și plăcut

Trimiteți-ne un mesaj folosind formularul de mai jos

shadow
paginiaurii
acoperisuri perfecte

Aveți de realizat un proiect?


Pentru oferte
Sunați la 0734 888 008

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.