Tel.: 0734 888 008 Acasă Servicii De interes Întrebări frecvente Galerie Contacte

Serviciile oferite

Montare tablă acoperiș

montare tabla

Oferim o gamă largă de servicii pentru acoperișuri metalice. Aceste tipuri de invelitori sunt cele mai populare în zona de sud a României. De la montarea tablei fălțuite la montarea țiglei metalice cu acoperire de piatră naturală și alte servicii auxiliare, cum ar fi reparația coșurilor de fum, înlocuirea doliilor subdimensionate, confecționarea de aticuri și alte profile pentru acoperiș.

>mai mult..
shadow

Pazie și sageac metalic

Cui îi place să vopsească pazia casei din 2 în 2 ani? Pentru asta s-a introdus pe piața acoperisurilor metalice pazia din tablă. Aceasta oferă un design estetic deosebit și totodată protecție paziei din lemn și nu în ultimul rând a acoperișului. Pe lânga pazie metalică putem efectua lucrări de lambriu din lemn, sageac metalic și sageac din plastic.

>mai mult
Pazie si sageac metalic / lemn
shadow

Reparații / montare burlane și jgheaburi

Reparatii / montare burlane si jgheaburi

Putem monta și repara orice tip de jgheaburi și burlane din sistemele pluviale Lindab, Wetterbest, Bilka și cele clasice din tablă zincată. Sistemul pluvial, în stare bună de funcționare, ajută la stoparea impregnării pereților casei cu apă, fapt ce conduce la mucegai și igrasie.
mai mult..

shadow

Parazăpezi pentru acoperiș

Importanța parazăpezilor pentru acoperiș considerăm că nu este cazul să o mai enumeram aici pe site.. O știți și dumneavoastră. Parazăpezile pentru acoperiș au avantaje multiple, atât estetice cât și funcționale. Confecționăm și montăm parazăpezi pentru orice tip de acoperiș.
>mai mult

parazapezi
shadow

Dulgherie acoperișuri și mansarde

dulgherie

Aceste lucrări sunt creative. Preferatele noastre. Putem efectua dulgherie de acoperiș tip mansardă, în 2 ape, în 4 ape sau după proiect. Indiferent de proiect sau de dificultatea lucrării, personalul nostru este aici pentru dumneavoastră și este specializat în dulgherie pentru acoperișuri.
>mai mult

shadow

Copertine din lemn și terase

Cu o experiență de peste 20 de ani în acoperișuri și lucrul cu scândură și căpriori, am dobândit o experiență vastă în lemn, și nici copertinele sau foișoarele nu fac excepție. Indiferent că vrei o copertină de 1,5 pe 1 metru deasupra ușii sau un foișor de 40 de mp, suntem aici să realizăm planurile tale! Farmecul și mirosul lemnului atunci când îl rindeluiești este inegalabil..! Aceste lucrări le executăm din pasiune pentru lemn și cu cea mai mare plăcere!
>mai mult

Copertine lemn
shadow

Trimiteți-ne un mesaj folosind formularul de mai jos

shadow
paginiaurii
acoperisuri perfecte

Aveți de realizat un proiect?


Pentru oferte
Sunați la 0734 888 008

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.